svenska Meny

Nyheter & Referenser

Toyota Bil-Center AB, Värnamo

Bilcenter Vmo 700X605 1

Efter drygt 30 år i tjänst var det dags för de gamla EAB-portarna att bytas ut och vi är glada över att valet föll på våra portar ännu en gång. Beställare är Fransson Bygg i Värnamo och vi är tacksamma för att återigen ha fått förtroendet som leverantör i deras projekt.

 

Snyggt och funktionelltBilcenter Vmo 340X269
Portarna till en byggnad som Toyota Bil-Center måste vara både snygga och funktionella. Att kombinera funktion och utseende är vardag för oss och vi har stora möjligheter att anpassa våra portar enligt kundens önskemål.
Vid utleveransen av de nya bilarna föll valet på en helglasad vikport och till de övriga hallarna som verkstad, däckhotell och tvätthall valdes vikportar med grålackerad plåt och en rad glas.


"Jag tycker EAB är bra att samarbeta med."

"Vi får bra kontakt med både säljare o montörer i varje projekt. Man kan alltid lita på att det är kvalitet på port och montage”, säger Anders Fransson, delägare i Fransson Bygg.

Den totala leveransen bestod av 14 vikportar, 1 gångdörr samt 1 slagport som alla är handdrivna och monterades av EABs portmontörer.

Läs mer om EABs Portar

Bilcenter Vmo 700X605 2


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår