svenska Meny

Nyheter & Referenser

Olika ställagelösningar hos 1337 Logistics

700X490 2

Olika ställagelösningar hos 1337 Logistics

Zimply Solved är ett företag som ursprungligen hade fokus på konsulting inom logistik. För att bredda
möjligheterna att hjälpa sina kunder valde man att även satsa på 3PL-verksamhet, det vill säga att som tredje part mellan tillverkare och kund sköta hela logistik- och distributionskedjan.

Zimplys grundare tog beslutet att starta ett dotterbolag för den verksamheten och idag finns 1337 Logistics i nybyggda lokaler på Bredasten – bara ett stenkast från E4:an och riksväg 27. Ett bra skyltläge, i kombination med en riktigt kaxig fasadlayout, gör att man verkligen lägger märke till dem. Idén med den rutiga fasaden är att tankarna automatiskt ska gå mot containerfartyg, där containers med olika kulör skapar ett rutmönster.

För att kunna serva kunder med olika behov och förutsättningar, har man valt att utrusta fastigheten med lite olika ställagelösningar. För pallgods finns EABs pallställ Omega och för långgods finns EABs grenställ. För att skapa en säker och trygg arbetsplats, är ställagen utrustade med stolpskydd, påkörningsskydd samt vertikala genomföringsskydd. För effektivt plock av smågods har de valt att satsa på automation och i fastigheten finns nu 10 stycken lagerrobotar.

Läs mer om våra lagerinredningar här.

350X490700X490


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår