svenska Meny

Nyheter & Referenser

En bygghandel i sann småländsk entreprenörsanda!

200207 EAB Vaxjo Fjl 242 700X490

Fellessons bygghandel - drivs i sann småländsk entreprenörsanda!

Fellessons öppnade nyligen sin nya byggbutik på Isbjörnsgatan i Växjö. Här har man byggt både ett hämtlager och butik, som ska komplettera den byggbutiken man har på Smedjegatan på samma ort. På Fellessons är det viktigt att vara med när staden Växjö utvecklas och kunna erbjuda bästa möjliga tillgänglighet i en expanderande stad som Växjö är.
På den 13000 m2 stora tomten har man förutom byggbutiken på dryga 2500 m2 även byggt ett nytt centrallager, som ska förse båda butikerna i staden med material. I den nya anläggningen, som bygger på ett nytt koncept, kan man lasta under tak i en uppvärmd lokal, som ligger på jämna 12-14 grader dygnet runt.

EAB är stolta över att ha fått vara med och leverera allt från entresol, grenställ, listställ till påkörningsskydd till anläggningen på Everdal.

”Samarbetet med Fellessons går 20 år tillbaka i tiden och att jobba tillsammans med dem är alltid lika roligt. De är personligt engagerade, har stort kunnande och vet precis vad de vill ha. Att dessutom få möjligheten att vara med på Fellessons resa, som drivs i sann småländsk entreprenörsanda, är fantastiskt kul", säger Magnus Ullerås, säljare på EAB.

”EAB har alltid säkra leveranser med bra kvalitet och beställningarna levereras alltid i tid. De har ett väl utvecklat sortiment för bygghandeln och är en komplett leverantör. Vi har som sagt haft ett samarbete i snart 20 år och under den här tiden har det genomgående funnits en hög tillgänglighet och snabb återkoppling från Magnus som är och har varit vår främsta kontakt under alla år. Vi är väldigt nöjda med EAB som leverantör”, säger Krister Fälton, vice VD och affärschef på Fellessons.

Läs mer om vår lagerinredning för bygghandel här.

200207 EAB Vaxjo Fjl 028 700X490 200207 EAB Vaxjo Fjl 159 700X490

 200207 EAB Vaxjo Fjl 134 700X490

 


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår