svenska Meny

Nyheter & Referenser

Hållbarhet i fokus när EAB levererar 78 portar till industriradhus

Smartyta 700X490

Ett lyckat samarbete från start

EAB var med från början på Smart Ytas etableringsresa, som startade för knappa två år sedan. Därifrån har det dock gått snabbt. Nio månader efter första spadtaget på första bygget var taget, var lokalerna sålda och inflyttningsklara. Nu har man byggt hela tre fastigheter om vardera 26 lokaler och ytterligare byggen planeras för. För Smart Yta var det därför av stor vikt att samarbeta med leverantörer som erbjuder hög kvalitet genom hela processen och produkter som håller en lång tid framöver.

Daniel Pantzarfelt, delägare på Smart Yta
”Allt i projektet har fungerat hur smidigt som helst, både med byggföretaget Granflo Bygg och med EAB som genom dem levererade och monterade alla portarna. Vi är supernöjda, och dessutom väldigt stolta över samarbetet, EAB ser vi som en stor aktör i sin bransch som dessutom kan leverera hög kvalitet här ifrån Småland. Vi fick idel lovord från referenser vi pratade med, det inger förtroende.”

Andreas Edvardsson, delägare till Granflo Bygg
”Vi har otroligt höga förväntningar på våra leverantörer och EAB mer än motsvarar dem. Allt i samarbetet har fungerat felfritt och dessutom har de portar av högsta kvalitet.”

Portarna som levererades var fyrbladiga vikportar med en gångdörr, en rad fönster och plåten lackerades i en blå kulör, allt enligt kundens önskemål.

”Vi valde en blå kulör på samtliga portar då det var viktigt att färgerna på hela fastigheten passade vår företagsprofil. Ytterligare krav var att portarna skulle vara estetiskt tilltalande och hålla en lång tid framöver. Vi vill kunna åka förbi om 10–15 år och fortfarande känna stolthet för hur det ser ut”, fortsätter Daniel på Smart Yta.

Niklas Videll, säljare av portar på EAB
”Det är oerhört roligt att vara med på Smart Ytas etableringsresa och vi hoppas såklart på ett fortsatt gott samarbete. Det känns väldigt bra att jobba med aktörer som även de prioriterar hållbarhet och långsiktighet i det de gör.”

OM SMART YTA
Smart Yta erbjuder industriradhus med äganderätt, där ägaren inte betalar hyra och har möjlighet att helt sätta sin egen prägel på sin köpta yta. Näringsidkare har möjlighet att lyfta momsen på byggnadskostnaderna. Köparna är ofta mindre företag som har behov av lagerutrymmen och som vill bygga värde i sitt företag, men kan också vara privatpersoner. Företaget har sedan starten 2018 byggt tre fastigheter och fler planeras, då intresset från både kommuner och småföretagare är stort.

För mer information kontakta: Mattias Mårtensson, affärsområdeschef, EAB Portar, tel 070-339 99 01 alt. mattias.martensson@eab.se.

Smartyta 700X490 2


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår