svenska Meny

Nyheter & Referenser

Höglager åt Cejn i Skövde

Cejn Skovde 700X412

Höglager till Cejn i Skövde

Över 120 ton stål lämnade förra veckan vår fabrik och våra montörer monterar just nu en stomme som skall utgöra ett nytt centrallager åt Cejn i Skövde. Huskroppen blir 15 meter hög, 3200 kvadratmeter stor och med två entresolplan om 1000 kvm vardera. Leveransen från EAB är omfattande och förutom stålstommen ingår i vårt antagande även leverans och montage av takplåt och taktäckning, betongväggar, plåtsandwichelement samt slätplåtsbeklädnad, hisschakt, trappa och även HDF-bjälklag i två våningar.
Cejn har sitt huvudkontor i Skövde. Där utvecklar, tillverkar och marknadsför de snabbkopplingar och tillbehör inom områdena pneumatik, hydraulik, vätskor och gas. Det ökade behovet av snabbkopplingslösningar inom flertalet affärssegment har fått Cejn att möta denna efterfrågan med att bygga ett nytt centrallager samt även öppna upp för mer produktionsyta.
Projektet sker i samarbete med Skeppsviken Bygg & Fastighet i Skövde AB.

Läs mer om våra stålbyggnader här


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår