svenska Meny

Nyheter & Referenser

EAB följer med på en ljus resa

Zero 700X490px


EAB följer med på en ljus resa

Zero Interiör i Nybro grundades 1978 med visionen att med unika armaturer attrahera en designintresserad publik, där huvudmålgruppen är olika typer av offentliga miljöer. Företaget har uppmärksammats både i Sverige och internationellt för sin kunskap om hur offentlig inne- och utemiljö ljussätts på bästa sätt.

Zero Interiör är mycket lokalt förankrat – mer än 80% av deras produktion sker inom 20 mils radie från småländska Nybro, där all montering sker. Under årens lopp har man samarbetat med många olika namnkunniga formgivare, t ex Lindau & Lindekrantz, Per Sundstedt, Thomas Bernstrand, Monica Förster och Front.

Under en följd av år har Zero Interiör haft EAB som leverantör av lagerinredning, ett förtroende som förnyades i samband med att man under 2019 byggde en större lagerlokal. De befintliga ställagen var i gott skick, så dessa flyttades med och kompletterades för att uppfylla dagens krav och önskemål.  För hantering av de stora mängder mindre komponenter som förekommer, installerades ett större antal utdragsenheter för pallgods, samt utdragsplan för mindre gods av olika slag. 

Våra ställage är enkla att specialanpassa för kundens olika behov och hos Zero Interiör fick vi också möjlighet att visa att det är enkelt och hållbart att bygga ut och komplettera sina befintliga ställ om behoven ändras under årens gång. Vi är stolta över att återigen ha fått leverera till Zero Interiör!

Besök gärna Zero Interiörs hemsida, www.zero.se

Läs mer om EABs Lagerinredning


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår