svenska Meny

Nyheter & Referenser

EAB delaktig när TINE Meieriet moderniserar mejeriindustrin

Trine Meieriet 700X490 5


EAB delaktig när TINE Meieriet moderniserar mejeriindustrin

Under de senaste åren har TINE Meieriet gjort stora investeringar i både existerande och befintliga anläggningar och vi på EAB är glada för att med ett fortsatt förtroende få leverera deras inredningslösningar. 

Da vi skulle velge leverandør av lagerinnredning, var det flere leverandører som ble vurdert, men vi stod igjen med EAB som den vi ønsket som leverandør og samarbeidspartner. Dette er basert på helhetsinntrykket vi fikk av EAB i prosessen. De kunne, i tillegg til å levere på både kvalitet og pris, komme med løsninger som økte kapasiteten og driftssikkerheten på lageret” säger driftschef Jan Ove Solheim vid Tine Lagerdrift Bergen.

Leveransen består av ca 3000 pallplatser till kyllager, varumottagning, emballagelager och produktion. Utöver det har EAB även levererat 2500 platser i pallställage som kombinerar olika lösningar som trycklagringsställ med en speciallösning för plastpallar och specialrullbanor för emballage och råvaror.

”Vi er svært fornøyde med samarbeidet med EAB. Fra tidlig i prosessen ble våre brukere tatt med i prosessen og kunne være med å påvirke valget av løsninger, leverandør og layout. Dette har gjort at vi har kommet frem til en løsning alle er fornøyde med og som sikrer god ergonomi for plukkerne samtidig som det gir et effektivt og trygt ordreplukk. Vi er meget godt fornøyde med både løsningen og med EAB som leverandør”, säger Solheim.

Stort lycka till med er nya anläggning!

Läs mer om EABs Lagerinredning
Trine Meieriet 700X490 2

Trine Meieriet 700X490 4


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår