svenska Meny

Nyheter & Referenser

Reftele Lantmän

Reftele Lantman 700X490REFTELE LANTMÄN

I soligt aprilväder har vi nu rest EAB-kranen och påbörjat montaget av ett kallager till Reftele Lantmän.

I början av 2000-talet gjordes en större utbyggnad hos Reftele Lantmän för att få mer ändamålsenliga lokaler. Utökat sortiment sedan dess och större försäljning har nu lett till att Reftele Lantmän återigen är trångbodda. Expansionsmöjligheterna är uttömda på den plats där det ligger idag och därav kom beslutet med en helt ny butik.

Byggnationen består i två delar, där vi nu påbörjat en kalldel och senare även skall resa en butiksdel. Total byggnadsyta blir ungefär 2500 kvadratmeter och EAB levererar stålstomme och takplåt.

Reftele Lantmän är en ekonomisk förening som bildades 1904. Det var från början en ren inköpsförening, vars syfte var att köpa in lantbruksförnödenheter så billigt som möjligt till medlemmarna. Verksamheten har utvecklats och breddats under åren. Idag vänder sig Reftele lantmän inte bara till sina lantbrukare utan även till företag och andra konsumenter.

Projektet sker i samarbete med Naij Bygg

Läs mer om EABs Stålbyggnader.


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår