svenska Meny

Nyheter & Referenser

Radioshuttle™ lyfter havreprodukter åt Oatly

Oatly 700X490 2
OATLY 

Oatly finns av en enda anledning. De vill göra det enkelt för folk att äta och dricka så att de mår bra och samtidigt slipper oroa sig för att de tär på planetens resurser. Forskare upptäckte på 90-talet den revolutionerande upptäckten att naturliga enzymer kam omvandla fiberrik havre till näringsriktig flytande föda, perfekt anpassad till människor. Idag säljer Oatly allt ifrån olika typer av havredryck och havregurt till glass, gjord på havre givetvis. Produktion, lager och huvudkontor ligger i Landskrona, där produkterna numera lyfts av Radioshuttle™.

Oatly har på grund av sina produkter lager som även inkluderar kyl- och fryslager, så de behöver naturligtvis lagerlösningar som fungerar i dessa temperaturzoner. Redan från start har de varit kund till EABs Lagerinredning, men det var först när man behövde hjälp att frigöra lageryta som Radioshuttle™ kom på plats. 

Magnus Olin, Lagerchef på Oatly:
"EAB har alltid fungerat jättebra och vi är mycket nöjda med dem och deras lösningar. Deras system Radioshuttle™ hjälper oss att frigöra massor med yta, vilket är fantastiskt. Det underlättar verkligen för oss i vår vardag. EAB har lyckats ta fram lösningar som håller. Varje år önskar jag mig ytterligare två Radioshuttle™ i julklapp, så vi får se vad Tomten kommer med i år."

Oatly 700X490 3

Oatly 700X490

Läs mer om EABs Lagerinredning och Radioshuttle™.


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår