svenska Meny

Nyheter & Referenser

EAB välkomnar EAB Danmark som nytt dotterbolag

EAB Danmark 700X470
VÄLKOMMEN EAB DANMARK

Ett hållbart koncept
Wica, som har lager och kontor i Hedensted, Danmark, levererar och monterar lagerinredningar och industriportar till kunder i hela landet. Företaget har funnits sedan 1983 och har sedan starten ägts av familjen Kjaerulff.

Steen Kjaerulff, ägare och VD på Wica;”Vi har mångårig relation med EAB då vi varit återförsäljare till dem sedan åttiotalet. Det känns därmed mycket bra att lämna över till EAB som är ett stabilt och växande familjeföretag. Det borgar för en långsiktig och hållbar strategi, säger Steen Kjaerulff, VD på Wica."

Per-Åke Andersson, VD på EAB;
”Samarbetet med Wica går tillbaka många år och vi ser en stor potential i företaget och på den danska marknaden för lagerinredningar och portar. Detta är ett led i vår satsning att arbeta för ett hållbart EAB och kunna ta större marknadsandelar på den internationella marknaden.”

Mikael Pernefors ansvarig för EAB i Danmark
På Wica jobbar idag sex heltidsanställda med tjänster inom främst inköp och försäljning. Samtliga anställda kommer att fortsätta jobba i företaget, men nu som anställda av EAB. VD Steen Kjaerulff lämnar i samband med ägarbytet företaget och kommer jobba vidare med andra bolag där han tidigare även varit verksam.

Mikael Pernefors blir ansvarig för EAB i Danmark.
Mikael är idag exportchef på EAB och har ett nära samarbete med övriga dotterbolag i företaget.


Pressbild DK 700X490

Läs mer om EAB Danmark


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår