svenska Meny

Nyheter & Referenser

"Ett klockrent samarbete"

Daniel Wellington 700X490 2
DANIEL WELLINGTON 

Daniel Wellington är sedan några år tillbaka ett välkänt namn för de flesta. Företaget har bara funnits sedan 2011 men mycket har hänt under dessa åtta år. Sedan starten har man flyttat fyra gånger och från det att man började med verksamheten i en källare har man precis flyttat lagerverksamheten till ett nytt lager i Uppsala på 5000 m2.

Daniel Wellington är en ny kund för EAB, och är såklart en väldigt spännande sådan. De växte ur den tidigare kostymen snabbt och det är verkligen roligt att vi fick möjligheten att vara med på den resan. Det är ett givande samarbete med en öppen och transparant dialog - ett klockrent samarbete helt enkelt, menar Björn Jonsson, säljare på EAB.

Totalt har Daniel Wellington idag 14 lager i olika delar av världen. Från det nya lagret i Uppsala förser man kunder med klockor till hela Sverige och till större delar av resten av Europa. EAB har levererat pallställ för ca 1500 pallplatser, påkörningsskydd samt ett antal rullbanor till det nya lagret.

Efter att ha jämfört olika alternativ valde vi EAB som leverantör, då de dels kunde tillgodose vårt behov av en väldigt kort leveranstid, och som har rykte om sig att leverera kvalitet i allt de gör. Jag hade erfarenhet från EAB sedan tidigare och fick goda rekommendationer från andra kunder till EAB.  Att kunna lita på sin leverantör är a och o och vi har verkligen ett starkt förtroende för EAB. Att EAB dessutom är ett svenskt bolag med lokal produktion är såklart också ett plus, säger Maria Andersson, Logistikdirektör på Daniel Wellington.

”Ett fantastiskt samarbete redan från start”

Samarbetet har fungerat utmärkt redan från början. Allt från offerter, ritningar, montering och kontakt med säljaren på EAB har verkligen fungerat fantastiskt bra. Jag kommer rekommendera EAB till andra utan att tveka, avslutar Dennis Guerrero, Logistikchef på Daniel Wellington.


Daniel Wellington 700X490

Fakta Daniel Wellington

Filip Tysander startade bolaget 2011 efter att slumpartat träffat på en brittisk gentleman som han tyckte hade en oklanderlig och lättsam stil. Mannen hade försmak för att matcha sina vintageklockor med gamla, slitna NATO-band. Vad mannen hette? Daniel Wellington.

Läs mer om EABs Lagerinredning.


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår