svenska Meny

Nyheter & Referenser

Madame Brasserie & Café, Värnamo

Madame ToppMADAME
BRASSERIE & CAFÉ

Madame Brasserie & Café på nya Gummifabriken i Värnamo är den numera hetaste mötesplatsen för värnamobor. Vi på EAB kan stolt berätta att vi har fått vara en del av restaurangens uppstart dit vi har levererat skjutdörrspartier, stålinredning och en gångdörr. Brasseriet invigdes hösten 2017 och erbjuder förutom restaurang även take-away, butik och skräddarsydda evenemangslösningar såsom konferenser och bankettmiddagar.

Skjutdörrsparti – en inredningsdetalj
Det 9 meter långa skjutdörrspartiet som levererats och monterats av EAB har en svart kulör och är helglasat i ett specialdesignat rutmönster med 5 rader glas. Skjutdörrspartiet är både en snygg inredningsdetalj och fungerar som avdelare mellan restaurangen och konferensrummet Chambre Separée. Med tanke på den helglasade designen får konferensrummet en ljusare och mer öppen känsla och man får ta del av den vackra restaurangmiljön. Skjutdörrarna kan även öppnas upp helt och konferensrummet blir till en del utav restaurangen. I konferensutrymmet har EAB även levererat och monterat en gångdörr i samma stil som skjutdörrspartiet.

Madame Topp2Industrikänsla med modern touch
Restaurangens interiör har en industriell känsla med moderna infallsvinklar. ”Vi är fantastiskt nöjda med vår inredning och har fått mycket positiv respons från besökare för vår stämning och atmosfär. Inredningen i restaurangen är noga planerad för en skön atmosfär både när det är få som många gäster, säger Annica Palmgren, VD på Madame Brasserie & Café.

EAB har även levererat och monterat stålinredning till restaurangens bardisk och till hyllorna ovanför bardisken. Cortenstål sprayades med saltvattenspray för att få fram en industriell rostig kulör. Den rostiga känslan kompletterades sedan med detaljer i en mossgrön kulör.

Roligt med nya miljöer
”Vi är mycket nöjda med samarbetet, det har varit roligt att få utmana vår flexibilitet och bredd i utförandet av våra portar efter kundens önskemål. Att få leverera till en annan sorts miljö än den vi är vana vid har också varit mycket intressant och utvecklande för oss, både för vår konstruktion och produktion”, menar Lars-Göran Fahlén, säljare EAB.

Ordentligt med EAB
EAB valdes som leverantör till stor del på grund av de önskade stålpartierna och viljan att använda lokala leverantörer, men man fick även inspiration från EABs tidigare projekt. Samarbetet och projektet har flutit på bra. ”När vi valde EAB visste vi att saker och ting skulle bli ordentligt gjorda, vi fick bra support under hela projektet och är glada över att EAB var med och tog fram en helhetslösning åt oss”, avslutar Annica Palmgren.

Läs mer om EABs Portar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår