svenska Meny

Nyheter & Referenser

Brafab, Markaryd

Brafab Markaryd 700X822

Brafab i Markaryd är en av Nordeuropas största distributörer av trädgårdsmöbler. Det breda sortimentet innehåller t.ex. möbler i teak, rotting, hardwood, plast, konstrotting och aluminium.
När det gäller t.ex. ursprungsmärkning av trämöbler är man noggrann med att virket har full spårbarhet. Försäljning sker via ett stort nät av återförsäljare.

Brafab Markaryd 340X405För att ytterligare öka möjligheterna till lagerhållning och därmed öka servicenivån till kunderna, har man under hösten 2017 uppfört ytterligare en lagerhall i Markaryd. Till detta bygge har EAB fått förtroendet att leverera stålstommen.


EAB har även fått leverera och montera en större mängd pallställ. För högsta möjliga flexibilitet har man valt balk med längden 3 600 mm – dessa passar för t.ex. 4 st EUR pallar, eller 3 st pallar med överhäng eller annan storlek. Då godset ibland kommer på pallar med varierande storlek och utförande har man även valt att installera nätbalkplan på vissa nivåer.

Läs mer om EABs Lagerinredningar

 

 


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår