svenska Meny

Nyheter & Referenser

EAB sponsrar Sveriges största tennisevent!

Tennis2018 700X822pxEAB. ON COURT. OF COURSE
EAB SPONSRAR SVERIGES STÖRSTA TENNISEVENT!

71 år – så länge har det spelats tennisturnering i Båstad, på samma plats och med genomgående stort intresse från hela världen. Turneringen har bland annat blivit mångfaldigt rankad av tennisspelare som en av världens populäraste tennisturnering.

Och självklart är EAB med på banan, när det händer och där det händer. I år är det 17:e året som EAB sponsrar ett av Sveriges mest bevakade idrottsevenemang - Swedish Open i Båstad. 

Vi ser nu fram emot en fantastisk vecka, 15-22 juli 2018, där vi får ta del av ett riktigt spännande startfält med bland annat Diego Schwartzman, argentinaren som nyss spelade kvartsfinal i Paris mot världsettan Rafael Nadal. Vi får uppleva nya namn som publikfavoriten Fabio Fognini och det grekiska stjärnskottet Stefanos Tsasipas som ställs mot 11:e rankade Pablo Carrena Busta. David Ferrer, Fernando Verdasco och Albert Ramos-Vonolas behöver ingen närmare presentation för Båstadpubliken. Även om det är lätt att bli hemmablind och ta de spanska ”stammisarna” för givet så skall man inte glömma att trion är i absolut världsklass när det kommer till grustennis. Ferrer är dessutom titelförsvarare. Vårt svenska och nordiska hopp står till de tre ”wildcarden”, Elias Ymer, Mikael Ymer och Casper Rudd (nr 1 i Norge). Både Elias Ymer och Casper Rudd vann sina öppningsmatcher i Franska. Och Elias känner sig i bättre form än någonsin. Nu håller vi tummarna för att toppformen ger resultat i Båstad!

Läs mer om tävlingen här


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår