svenska Meny

Nyheter & Referenser

XL Bygg öppnar nytt i Värnamo

Xlbygg Vmo Topp
XL Bygg är en välkänd kedja med över 100 fristående bygghandlare över hela landet. Utöver försäljning erbjuder man olika typer av montagetjänster för till exempel fönster och dörrar.

Xlbygg Vmo Topp2I förra veckan öppnade XL Bygg i Värnamo en helt ny anläggning, nämligen i den fastighet där Holmgrens Bil tidigare låg. Fastigheten har under vintern byggts till och renoverats till en modern och funktionell bygghandel. XL Bygg Värnamo erbjuder ett brett sortiment byggmaterial för både proffs och konsument, vidare erbjuder man en hög servicegrad för att kunden hela tiden skall få den bästa och mest lämpade produkten.

EAB har fått förtroendet att leverera en mängd ställage till anläggningen. Ute på gården finns virkesställ för tryckt virke samt grenställ under skärmtak. I listrummet finns listställ för stående förvaring och i kalldelen finns en större mängd virkesställ med entresol och motorgrindar samt pallställage för till exempel skivmaterial och betong.

För att tydliggöra kopplingen till XL Byggkedjan har ställagen speciallackats i XL Byggs svarta signaturfärg.

Läs mer om EABs Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår