svenska Meny

Nyheter & Referenser

Trogen samarbetspartner expanderar

Gbetong ToppTranemo G-betong grundades 1994 och tillverkar och säljer sockel- och väggelement till bland annat industrier, bostäder och lantbruk. De tillverkar och säljer även grundbalkar och bjälklag till Tranemogrunden. Tranemo G-betong är en av EABs större samarbetspartners.

Traversgård
Denna gång handlade uppdraget om en tillbyggnad av en traversgård på 23x30 meter, det vill säga 690 . Projektet för oss denna gång innebär leverans och montage av takstolar, takplåt, taktäckning, väggskärm och traversbanor. Den första delen av Traversgården byggde vi åt Tranemo G-betong 2014. Vi har även byggt en gjuthall åt dem 2016.

Johan Kettil på Tranemo G-betong
”För oss på Tranemo G-betong AB är samarbetet med EAB den längsta och viktigaste kundrelationen vi har. En kund vi aldrig säger nej till, utan ”det får lösa sig”, då vi vet att projektet blir smidigt och utfört med en positiv anda. Vi delar synsätt kring hur en affär skall utföras och att slutresultatet blir det bästa möjliga om vi hjälps åt och löser istället för att skapa problem.”

Läs mer om EABs Stålbyggnader


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår