svenska Meny

Nyheter & Referenser

Stena Recycling och EAB - Ett hållbart samarbete!

Stena Malmo Topp1Stena Recycling sluter cirkeln och ger många material nytt liv. De tar hand om allt från järn och metaller till plast, papper och farligt avfall. Elektronik, livsmedelsavfall, bio- och energiåtervinning likaså.

Det ligger i tiden att välja hållbara alternativ och vi är stolta över att vårt samarbete med Stena Recycling varit just hållbart, vilket denna återkommande kund är ett bevis på. Vi har byggt på Stena Recyclings anläggningar runt om i landet så långt tillbaka vi kan minnas. Det har handlat om nya lagerlokaler, återvinningsanläggningar, skärmtak och så vidare. Stål är ett återvinningsbart material till 100% och det passar utmärkt till en anläggning som Stena Recycling.

Stena Malmo Topp2I skrivandets stund befinner vi oss på en anläggning i Malmö där vi monterar en lagerhall som till ytan blir 88x24 meter och en frihöjd på 9 meter. Efter årsskiftet kommer etapp 2 att gå igång där det blir ytterligare emballagelager och skärmtak.
Samtidigt pågår montage på Stena Recycling i Timrå där vi bygger ett lager för returpapper på 1600 kvadratmeter samt bygger ett skärmtak och sätter upp innerväggar i befintliga lokaler. Vi har under det senaste året även avslutat projekt på Stena Recyclings anläggningar både i Älmhult och Växjö.

Speciellt för projekten på Stena Recycling har varit långa spännvidder med stora fackverk som sträcker sig fritt 44 meter. I sin helhet har vi levererat stålstomme, takplåt, väggar och taktäckning.

Läs mer om EABs Stålbyggnader

 


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår