svenska Meny

Nyheter & Referenser

NU ÄR DEN HÄR!

Rs60 Topp (1)

NU ÄR DEN HÄR!

Radioshuttle™ 6.0
För effektiv pallhantering och maximalt utnyttjande av lagringsyta.

Utvecklingen av EABs framgångsrika Radioshuttle™ System, för effektiv volymhantering av pallar, fortsätter och nu lanseras sjätte generationen av den patenterade maskinen – RS 6.0 – utvecklad utifrån erfarenhet från över 1.000 olika installationer, världen runt.

Mats Carlsson, Affärsansvarig EAB Lagerinredningar:
”Den första version, RS 84, lanserades 1990 och då var EAB först på marknaden med den här typen av volymhantering av pallar. Det kunden sökte var effektivitet och maximalt utnyttjande av lagringsytan. Vårt nya system, som också patenterades, skapade helt nya möjligheter genom maskinell hämtning av pall i ett djupstaplingsställ – värdefullt, inte minst för lager med pallhantering i kyl och frys. När vi nu lanserar vår sjätte generation av Radioshuttle™ har vi vävt in erfarenhet från över 1.000 installationer världen över och gjort den redo för Industry 4.0. Det är en fantastiskt flexibel och robust maskin som klarar alla pallformat och temperaturzoner.”


Läs mer om Radioshuttle™ 6.0

Se lanseringsfilmen om Radioshuttle™ 6.0

För mer information om Radioshuttle™ 6.0 besök www.radioshuttle.eu


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår