svenska Meny

Nyheter & Referenser

Nytt industrihotell väljer EAB

Angen Topp
EABs Port- och Stålavdelning har precis avklarat leverans och montering av projektet Ängen 7 på flygstaden i Halmstad. Byggnaden, på dryga 1 600 m² kommer att bli ett industrihotell som ska delas upp i 18 olika lokaler.

Beställaren är GMC Group som förvaltar fastigheter och i detta fall kommer de att sälja lokalerna som bostadsrätter. Köparna kan exempelvis vara småföretag som har växt ur sitt garage och behöver mer plats för sin verksamhet. Varje lokal består av två våningar, där den nedersta våningen kan användas som lager eller verkstad medan ovanvåningen är kontorsdel.

Designline
Vi har levererat 20 st EAB Designline gångdörrar som är lackerade i mörkgrå kulör. Vidare har vi även levererat 18 st EAB Designline vikportar, vilka är inåtgående, handdrivna, lackerade i mörkgrå kulör och har 3 rader glas samt infälld gångdörr.

En hel del stål
Förutom snygga portar levererar och monterar vi hela stålstommen till byggnaden. Vi har monterat betongsocklar, sandwichelement samt alla innerväggar. Utöver det har vi levererat trappor och utfört slätplåtsjobb. Vi ombesörjer även taktäckning (via underentreprenör). Till sist har vi monterat takavvattning, väggstege och takstativ till installatörerna.

Projektet har skett i samarbete med Uniträ Bygg AB.

Roligt är att vi på EAB kommer att uppföra ett snarlikt hus i Varberg med 16 lokaler med byggstart i höst.

Läs mer om EABs Portar och Stålbyggnader


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår