svenska Meny

Nyheter & Referenser

TVÄTTA – En Svanenmärkt tvättanläggning hos Rejmes Bil

Rejmes ToppUnder 2016 står tre nya tvättanläggningar klara hos Rejmes Bil i Laholm, Halmstad och Falkenberg. Tvätta, är Volovhandelns egna tvättanläggningskoncept. Anläggningarna är helautomatiska, skonsamma och inte minst Svanenmärkta. Bilen blir skinande ren på bara några minuter och genom det biologiska reningsverket minimerar man miljöpåverkan och de konsekvenser en tvätt på garageuppfarten kan få.

EAB levererar en komplett byggnad med stålstomme, väggar och tak. Dessutom är insidan klädd för att tåla det fuktiga klimatet. Vi kan även stoltsera med att ha levererat helglasade portar och dörrar. Detta inkluderar, en infarts- samt en utfartsport, tre gångdörrar och en slagport, på varje anläggning.

Utöver detta pågår renoveringar vid anläggningarnas personbilsförsäljningar och i Laholm har vi fått förtroendet att bistå vid deras ombyggnad. Även här har vi äran att få leverera tre helglasade maskindrivna Vikportar.

Läs mer om EABs Stålbyggnader & Portar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår