svenska Meny

Nyheter & Referenser

Safesack i Örkelljunga expanderar med ny logistikbyggnad

Safesack ToppSafesack i Örkelljunga är ett företag som är specialiserat på olika typer BIG BAGS. En BIGBAG kan tillverkas på många olika sätt, för förvaring av olika materialtyper och för olika typer av hantering / förvaring. Safesack erbjuder sina kunder både ett brett och djupt standardsortiment, samt även möjligheten till att skräddarsy lösningar. För att ytterligare stärka sin ställning på den skandinaviska och baltiska marknaden, har man under 2016 uppfört en större logistikbyggnad i anslutning till huvudkontoret i Örkelljunga.

Safesack Topp2

Detta projekt är ett bra exempel på EABs koncept LOG PLUS, där EAB inte bara levererar Lagerinredning, utan även är med och påverkar byggnadens mått och utformning.
I detta fall, fick EAB möjlighet att bidra med sin kunskap redan innan bygglovet var sökt. Resultatet blev en byggnad som är optimerad för sin uppgift – att på det mest effektiva sättet förvara en stor mängd pallgods.

EAB har fått förtroendet att leverera EAB OMEGA Pallställ, komplett med ordentliga stolpskydd, påkörningsskydd och genomföringsskydd. För maximal flexibilitet är samtliga balkar 3600 mm långa, vilket passar bra för ex. 4 st EUR pallar eller 3 st CHEP pallar. I detta fall hanteras även många pallar med avvikande och udda mått. För att kunna göra det på ett säkert och tryggt sätt, är ställagen även försedda med kraftiga inlägg som skruvas fast i balken.

Läs mer om EABs Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår