svenska Meny

Nyheter & Referenser

EAB levererar Lagerinredning till Ramirent

Ramirent ToppRamirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. De erbjuder hyreslösningar som förenklar kundens verksamhet. Bland deras kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. 

Ramirents kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. 

EAB har varit med och levererat Pallställ Omega samt Grenställ till Ramirents nya anläggning i Kungsängen. Vi på EAB var med och diskuterade fram en lösning som för Ramirents del skulle vara mycket flexibel. Med mycket långgods användes mestadels 3600 mm långa balkar som fungerar väldigt bra även för 4 stycken EUR-pallar. Till hela anläggningen levererades stolpskydd, påkörningsskydd och vertikala genomskjutningsskydd. EAB levererade även påkörningsskydd med räcke för alla gångstråk i lagret, detta för att skydda alla fotgängare.

Läs mer om EABs Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår