svenska Meny

Nyheter & Referenser

Optimera, Helsingborg

Optimera Topp

Optimera i Helsingborg investerar i Lagerinredning från EAB

Optimera har idag byggvaruhus från Töcksfors i norr till Trelleborg i söder och omsätter drygt 2 miljarder kronor. Deras ambition är att bygga långsiktiga relationer med sina kunder och samarbetspartners för att därmed öka både sin egen och kundens lönsamhet. Kundfokus är yrkesarbetande hantverkare samt konsumenter som värderar service och kunskap.

Optimerakoncernen ägs av franska Saint-Gobain med huvudsäte i Paris och är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Optimera finns förutom i Sverige dessutom i Danmark, Norge, Estland och Lettland och gemensamt har man mer än 160 byggvaruhus med drygt 3000 anställda.

I Helsingborg har man utöver ett nytt byggvaruhus även en central hub som levererar både till varuhusen i regionen samt direkt ut på arbetsplatserna. Här lagerhåller man ett brett sortiment av byggvaror men framförallt virke och skivmaterial.

För att ytterligare förbättra sin service mot slutkund, och för att enkelt kunna lagerhålla ett ännu större sortiment har man under våren investerat i ytterligare EAB Lagerinredning. Dels i form av EAB Pallställ Alfa och dels i form av EAB Tungt Grenställ. För att på ett snyggt sätt ansluta till tidigare leveranser är allt material lackat i svart kulör.

Läs mer om EABs Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår