svenska Meny

Nyheter & Referenser

Just nu lyfter vi 65.000 pallar i världen!

Salt Apelsin Maxipacker Artor Vin Choklad Maxipacker Tennisskor Dator Fisk Mandlar Maxipacker Humla Koksredskap Maxipacker Kaffebonor Bildelar Fargburk Medicin Cykel Stol Olivolja Pepparkakor

Just nu lyfter vi 65.000 pallar i världen!

EABs patenterade radioshuttle-system, System Maxipacker® är en unik och oslagbar lösning när du söker ett effektivt lagersystem för dina volymprodukter. Vi är nu inne på vår fjärde generation av systemet vilket gör att vi både kan visa upp originalet och den senaste och mest beprövade versionen för våra kunder. 

Ett original med drygt 1.000 installationer
Vi har idag levererat drygt 1.000 installationer till allt från riktigt stora centrallager och logistikpunkter, till lite mindre lagringsutrymmen. Det har gett oss en bred och djup kunskap som kommer våra kunder till godo både i planerings- och genomförandestadie när ett nytt lager ska planeras och byggas.

  

Vem behöver vårt system Maxipacker?
Vårt system Maxipacker passar allra bäst för lager som hanterar volymprodukter - från färskvaror och kolonialvaror, till kapitalvaror och förbrukningsprodukter. Bilderna ovan visar ett axplock av de produkter som transporteras av System Maxipacker. Gemensam nämnare för våra kunder och projekt är att alla ställer höga krav på effektivitet, ergonomi, maximalt utnyttjande av lagerutrymme och hållbarhet över tid. Bland våra kunder finns bland annat världsledande varumärken inom dagligvaror, drycker, mejeriprodukter, etc.

Om humlor och cyklar
Vårt System Maxipacker har även inneburit en ypperlig lagerlösning för udda projekt exempelvis vid hantering av humlor på burk. Med hjälp av dessa kärlekskranka humlor kan slutkunden få bättre skördar genom rikare blomning. Vi har även glädjen att "lyfta" världens svenskaste cykel när och där det behövs i ett litet, men nog så effektiv och kundanpassat lager.

Läs mer om vårt system Maxipacker


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår