svenska Meny

Nyheter & Referenser

Läckra portar till Hedin Bil i Jönköping

Hedin Bil Topp
Vi på EAB har fått den stora äran att leverera och montera 16 portar till Hedin Bils ståtliga anläggning i Jönköping. Vår stålavdelning har även levererat och monterat stålet till stommen. Anläggningen består av cirka 17 000 m² personbilsdel och 5 000 m² för last- och transportbilar. EAB har konstruerat, levererat och monterat cirka 540 ton stål till stommen samt takplåt.

Fem av de portar som har monterats sitter i bilhallen. Dessa portar är av typen Designline vilket innebär att det är en modern port med mycket glas och snygg kulör. Portarna är helglasade, maskindrivna och har svart kulör på utsidan och grå kulör på insidan.

Hedin Bil Topp2Vidare har vi monterat 11 st portar i lastvagnsverkstaden. Även dessa portar är av typen maskindrivna vikportar, men har istället kulören silvermetallic och två rader glas.

Hedin Bil är en trogen kund hos EAB, vi har tidigare levererat portar till Värnamo, Göteborg och Akalla. Framåt våren 2017 kommer vi även få äran att leverera och montera portar till bilhallen i Halmstad.

Läs mer om EABs Portar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår