svenska Meny

Nyheter & Referenser

Stålhall till Finnvedens Lastvagnars lastbilsanläggning

Finnvedens Lastvagnar ToppMånga bilhallar och verkstäder har det blivit under åren och just nu upprättar vi en helt ny lastbilsanläggning åt Finnvedens Lastvagnar i Skövde. Anläggningen kommer att bli cirka 3 500 kvadratmeter stor fördelat på verkstad, kontor och miljöstation och kommer sysselsätta ett 40-tal medarbetare. Service, reparationer och reservdelsförsäljning kommer att bli kärnverksamheten inom tunga lastbilar, bussar och släp.

Finnvedens Lastvagnar Topp2

 

EAB levererar stålstommen med 31 meter långa fackverk samt en traversbana på 73 meter. Därtill även takplåt samt sandwichelement på väggar och trappor.

 


Finnvedens Lastvagnar startades 1997 i Värnamo och är idag den största privata återförsäljaren av Volvo Lastvagnar och finns numera representerade på 19 orter i södra Sverige. De erbjuder helhetslösningar med allt från försäljning och service till uthyrning, försäkringar och finansiering. Ett flertal prestigefulla priser har erhållits på senare år, bland annat Volvo Action Service och bästa mekanikerteam. Vi önskar Finnvedens Lastvagnar lycka till med sin nya anläggning och hoppas att de kommer trivas.

Projektet sker i samarbete med Erlandssons Bygg.

Läs mer om EABs Stålbyggnader


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår