svenska Meny

Nyheter & Referenser

Dragon Port Foods, Mölnlycke

Dragon Port ToppDragon Port Foods i Mölnlycke är en restauranggrossist inom Kina, Thai, Sushi, Indisk och Vietnamesisk mat. De är baserade i Göteborg men har distribution till hela Sverige. Största delen av deras kunder är restauranger och storkök, men de välkomnar alla som är intresserade av deras produkter och tjänster.

EAB har levererat och monterat en komplett installation av Lagerinredning. För att uppnå en hög åtkomlighet på godset har det installerats Pallställ Omega för kort- och långsideshantering om cirka
7 000 pallplatser.

Dragon Port Topp2
För att effektivt utnyttja lokalens volym har även två olika Maxipackerställage installerats. Det ena ställaget är monterat på stålstomme och sammanfattar sammanlagt 1 000 pallplatser. Stålstommen har integrerats i husets konstruktion och byggts in med kyl- och frysrumsväggar. Det andra ställaget är ett konventionellt Maxipackerställage i torr- och fryslager, om cirka 4 500 pallplatser.

För att öka flödet har det även installerats rullbanor. Det gäller trycklagringsbanor och genomloppsbanor för långsideshantering, avsett för gods med mycket högfrekvent plock.

Läs mer om EABs Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår