svenska Meny

Nyheter & Referenser

1.000 riktigt effektiva anledningar att fira!

Kampanj 1000 Anledningar Att Fira 700X467Vår Maxipacker är en succé och efterfrågan ökar ständigt. Totalt har vi tillverkat över 3.500 stycken sedan starten och just nu tillverkar vi den tusende maskinen av den senaste versionen av Maxipacker här på EAB, vilket är den fjärde generationen. Denna ska levereras till vårt bolag i Nordamerika under våren.

Beprövad och mycket effektiv
Maxipacker är EAB:s patenterade maskin för hantering av pallar i ett djupstaplingsställ. Till skillnad från andra djupstaplingsställ, där man måste köra in i ställaget med trucken, låter man Maxipackern hämta eller lämna önskad pall. EAB:s Maxipacker lyfter just nu cirka 60.000 pallar runt om i världen - en imponerande siffra och ett tydligt bevis för hur efterfrågat vårt lagersystem med Maxipacker är.

Vem behöver vårt System Maxipacker? 
Vårt System Maxipacker passar allra bäst för lager som hanterar volymprodukter - från färskvaror och kolonialvaror, till kapitalvaror och förbrukningsprodukter. Maskinen tål temperaturer mellan – 25 C och + 35 C. Gemensam nämnare för våra kunder och projekt är att alla ställer höga krav på effektivitet, ergonomi, maximalt utnyttjande av lagerutrymme och hållbarhet över tid. Bland våra kunder finns bland annat världsledande varumärken inom dagligvaror, drycker, mejeriprodukter, etc.

Läs gärna mer om Maxipacker


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår