svenska Meny

Nyheter & Referenser

PoG Woody Bygghandel, Malmö

Woody ToppEAB levererar Lagerinredning till PoG Woody Bygghandel 

PoG Woody Bygghandel är ett företag med gamla anor. Det hela tog sin början 1904, när Lars Göransson på Östra Mölla startade en virkes- och bygghandel. Järnvägen hade nått Södra Sandby och Lars Göransson hoppades på att det skulle betyda utveckling och välstånd för det lilla samhället. 

Men tiderna var hårda. Efter diverse med- och motgångar för företaget kunde Carl Persson och hans svåger Gunnar Gustafsson ta över rörelsen för 1932. Under 50- och 60 talet , blomstrade nu affärerna och företaget växte. 1974 övertar Bertil Gustafsson, son till Gunnar Gustafsson företaget. Företaget expanderar nu radikalt som en renodlad bygghandel. 

Ung och full med idéer driver Bertil utvecklingen av företaget till att bli en av de modernaste bygghandlarna i sitt slag. Under de senaste åren har man expanderat ytterligare genom att köpa in Granngårdens anläggning i Sjöbo, samt anläggningar (tidigare Österlens Byggmarknad) i Borrby och Tomelilla. Förtaget drivs idag av tredje generationen entreprenör – Karl Gustafsson.

Woody Topp2

Under 2015 har nästa stora projekt genomförts genom att uppföra en helt ny fullsortiment anläggning på Fosie Industriby i Malmö. Till denna anläggning har EAB fått förtroendet att leverera en mängd inredning så som:

  • Virkesställ med entresol, räcken, trappor och motorstyrda grindar
  • Pallställ
  • Listställ

    För att ytterligare markera kopplingen till bygghandelskedjan Woody Bygghandel är samtliga bärbalkar lackade i ”Woody Blå ” kulör.

Läs mer om EABs Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår