svenska Meny

Nyheter & Referenser

Bygger'n, Tromsø

Byggern Topp

EAB Lagerteknikk levererar lagerinredning till Bygger’n i Tromsø

EAB fick äran att leverera Lagerinredning när norska Bygger'n etablerade sina nya lokaler i Tromsø. Layouten och lösningen är tillverkat med vårt egenutvecklade 3D design-/ritprogram där vi sätter samman inredningslösningar i samarbete med kunden. 

Nu öppnar ett nytt Bygger'n varuhus i handelsområdet Langnes i Tromsø. Ca 2000 kvadratmeter med ett fullt sortiment av byggvaror i lager och positiva medarbetare ger en trevlig shoppingupplevelse för både nya och existerande kunder.

Byggern Topp2

E.A Smith är en av Norges ledande distributörer av byggvaror, virke, verktyg, stål och metaller. E.A Smith och Bygger'n Norge tecknade 2013 ett avtal med EAB om leverans av lagerinredning till deras medlemmar. Bygger'n Norge köper idag det mesta av sin inredning från EAB. De lägger vikt i kvalitet, effektivt lagerutnyttjande, bra profilering och översikt på lagret.

 

Läs mer om EAB Lagerinredningar

 


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår