svenska Meny

Nyheter & Referenser

Brunngård AB, Borås

Brunngard Topp

Brunngård AB effektiviserar sig med ett modernt logistikcenter

Brunngård är ett grossistföretag som erbjuder Europas förmodligen bredaste sortiment inom skovård och skotillbehör. De säljer även kvalitetsparaplyer, galoscher, strumpor och fotvårdsprodukter. Produkterna säljs hos sporthandeln, apotek, skohandeln samt hälsokostbutiker. Brunngård erbjuder även hela sitt sortiment av artiklar i deras webb-shop.

Under 2015 har man byggt nya lokaler för att effektivisera och få ett modernt och ändamålsenligt distributions- och logistikcenter.

Brunngard Topp2

EAB har varit delaktiga i projektering och har nu levererat och installerat pallställ Omega, pallställ med genomloppshyllor, hyllställ med näthyllplan samt ett smalgångslager med hyllställ och styrskenor för små plocktruckar, på ett entresol-plan.

Vidare har vi anpassat färgsättningen efter kundens önskemål och har även levererat ett stort antal uppsamlingskärl, både för pall- och hyllställ, där man förvarar produkter med flytande och brandfarligt innehåll.

Läs mer om EABs Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår