svenska Meny

Nyheter & Referenser

Port på dagen!

Termoport ToppUnder hösten har vi lanserat ett brett standardsortiment av inåt- och utåtgående portar för omgående leverans. Portarna som ingår i vårt standardsortiment är:

◦ Vikportar        3 x 3 m , 4 x 4 m och 4 x 4,5 m
◦ Slagportar      2 x 2,1 m och 2,5 x 2,5 m
◦ Gångdörrar    10 x 21
◦ Branddörrar   10 x 21

10 % RABATT. 100 % NÖJD!
Väljer du en port ur vårt standardsortiment ger vi dig dessutom 10 % rabatt. Det blir möjligt tack vare att vi kan tillverka dessa standardportar på ett effektivare sätt. Kvaliteten är densamma som för alla EABs portar och alla portar som monteras av oss har därmed 10 års garanti. En kombination som vi är säkra på gör dig 100 % nöjd.

MARKNADENS BREDASTE SORTIMENT AV ISOLERADE PORTAR
Genom en utökad produktutveckling vad gäller isolerade portar kan EAB idag erbjuda marknadens bredaste sortiment vad gäller isolering: Oisolerat utförande, 40mm, 60mm, 45mm, 55mm, 65mm och 75mm (de fyra sista är med bruten köldbrygga).
Alla portar är rambyggda, tål tuffa tag och håller att rikta. De tillverkas som 2-, 3-, 4- eller 6-delade, handmanövrerade eller med eldrift.

Läs mer om EABs Portar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår