svenska Meny

Nyheter & Referenser

Outnorth, Växjö

Outnorth ToppOutnorth är  Skandinaviens ledande nätbutik med produkter inom friluftsliv och outdoor. Försäljning och leverans sker globalt, men den största delen av kunderna finns i Sverige.
Sortimentet består av ett mycket brett urval produkter för ett aktivt liv, både under  sommaren och vintern. Produkterna består av en lång rad välkända varumärken som t.ex.  Fjällräven, Haglöfs, Hillerberg och GoPro.

Efter att under flera år expanderat i befintliga lokaler, flyttade man under 2014 in i nya lokaler i Växjö. Här finns det plats för en ordentlig expansion både vad gäller personal och lagervolym, samtidigt som man även fått ännu bättre leveransservice gällande avgående paketgods – vilket leder till att kunden kan beställa ännu senare på dagen – men ändå få leverans nästkommande dag.

I samband med flytten, fick EAB förtroendet att dels leverera nya hyllställ men även på smartast möjliga sätt utföra flytten av den befintliga utrustningen.

Läs mer om EABs lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår