svenska Meny

Nyheter & Referenser

Max, Lidingö

Max Lidingo Topp
Restaurangen blir Lidingös första och enda riktiga hamburgerrestaurang och beräknas bli klar under 2014. Byggnaden är som synes oval och ställer extra krav på tillverkning och montage. EAB levererar förutom stomme även takplåt och entresolbalkar till restaurangen som blir den 100:e i Max:s historia!

Max är Sveriges äldsta och mest omtyckta hamburgerkedja. Max var den första hamburgerrestaurangen som erbjöd nyckelhålsmärkta måltider med lite fett och mycket smak. De har även ett intensivt miljöarbete för att minska klimatpåverkan och kompenserar bland annat med att plantera träd i Afrika.
Max finns numera även internationellt. 2011 öppnades en restaurang i Oslo och därtill har det blivit fler i både Norge och Danmark. Dessutom har Max öppnat 11 restauranger i Dubai och Abu Dhabi genom franchise. Projektet på Lidingö sker i samarbete med GBJ Stockholm - Värmdö.

Läs mer om EABs stålbyggnader


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår