svenska Meny

Nyheter & Referenser

Aditro Logistics, Borås

Aditro Topp 1

EAB Levererar även Lagerinredningar till Aditro Logistics i Borås
När Aditro Logistics nu satsar på ett nytt modernt logistikcenter i Viared, Borås har EAB fått förmånen att leverera produkter från alla sin tre produktgrupper: Stålbyggnader, Portar och Lagerinredningar. Höglagret är på cirka 40 000 kvadratmeter inklusive entresoler.
Vi har tidigare skrivit om att vi levererat och monterat stålstomme (totalt ca 900 ton stål) till Aditro i Borås. Nu har vi även fått förmånen att leverera lagerinredning i form av Omega pallställ till ca 24 000 pallplatser och hyllställ till ca 1 200 sektioner. EAB har även levererat ett kylrum med plåtväggar som en invändig lokal inne i byggnaden i syfte att kunna erbjuda kunder med extra höga krav på säkerhet en tillförlitlig lagerlösning.

Tomas Axelsson, COO, Aditro Logistics
”Vi har valt EAB som samarbetspartner av många olika anledningar. De har konkurrenskraftiga priser och ett mycket bra produktkoncept, men det som betyder otroligt mycket i den här typen av projekt är deras lyhördhet och flexibilitet. Hur mycket vi än planerar och projekterar, så blir det ändringar och justeringar under resans gång. Närhet till tillverkning, vilja och engagemang från EABs sida gör att det alltid går smidigt och snabbt att lösa de ändringar som uppstår. Ett mail eller telefonsamtal, sedan är problemet oftast löst. Vi uppskattar EABs erfarenhet och kunskap, vilket är värdefullt från projektstart fram till färdig anläggning.”

Läs mer om EABs Lagerinredningar


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår