svenska Meny

Nyheter & Referenser

City Gross, Linköping

Citygross Linkoping ToppFör tredje gången bygger EAB i samarbete med Skanska en ny City Gross butik. Denna gång blir det Linköping som till våren 2015 kan inviga sin nya butik. Tidigare har EAB varit med på byggnationerna av City Gross i Värnamo samt Jönköping.

Lokalen på ca 8 000 kvm kommer även att innehålla två mindre butiker. Ca 200 ton stål i form av pelare, balk och fackverk monteras i nuläget utmed Lambohovsleden i sydvästra delarna av Linköping, inte långt från universitetet. Vi levererar och monterar även takplåt, betongsocklar och väggelement, samt dörrar, avväxlingar, taktäckning och plåtbeslagning.

Citygross Linkoping 1       Citygross Linkoping 3

City Gross är familjeägda stormarknader som kännetecknas av att allt färskt kött är svenskt samt att de har manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara avstånd och dessutom butiksbakat bröd i stenugnar. Förutom landets bredaste sortiment av livsmedel erbjuder de även ett brett sortiment för hus, hem och fritid samt ett storhushållssortiment anpassat för näringsidkare.

Projektet sker i samarbete med Skanska i Jönköping och Linköping.

Citygross Linkoping Topp 2

Läs mer om EABs Stålbyggnader


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår