svenska Meny

Nyheter & Referenser

Aditro, Borås

Aditro ToppAditro Logistics har moderna logistikcenter strategiskt placerade i Sverige, Norge och Finland. Nu satsar man på en helt ny anläggning i Viared, Borås. Höglagret på cirka 40 000 kvadratmeter inklusive entresoler beräknas stå klart under hösten 2014.

Byggnaden är den första som uppförs i det utvidgade logistikområdet Västra Viared utmed motorvägen mot Göteborg och kommer att uppfylla alla tänkbara krav som finns på en modern logistikbyggnad. Fastigheten kommer att inrymma lagerytor samt kontor och uppföras enligt kraven för GreenBuilding certifikat av Nordic Real Estate Partners (NREP).

900 ton stål monteras
EAB är stolt leverantör som i skrivandes stund är mitt uppe i montaget. Vi levererar stålstomme (totalt ca 900 ton stål), betongsocklar, väggelement, takplåt, taktäckning, plåtslagning, dörrar, fönster och kompletteringssmide så som trappor och räcken.

 

FAKTA ADITRO LOGISTICS

  • Den största transportörsoberoende tredjepartslogistikern i Norden.
  • Erbjuder ett brett serviceerbjudande inom lagerhantering, logistik, supplychain management och transportupphandling.
  • Förfogar över 145 000 m2 lagerutrymme i de egna lagerna i Jönköping, Borås, Kopstad och Åbo, och även ansvariga för driften i ett antal filiallager runt om i Sverige.
  • Fokus på kunder inom retail, konsument och industri.
  • 300 egna anställda, omsätter cirka 490 miljoner kronor årligen.

 

 Aditro Botten

 Läs mer om EABs Stålbyggnader

 

 


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår