svenska Meny

Nyheter & Referenser

10 år men räkna med livstid

Kampanj Portgaranti
Vi säljer och monterar Sveriges bästa portar! 

På EAB AB har vi tillverkat portar för industri, lantbruk, offentliga och privata miljöer sedan slutet av 60-talet. Vårt koncept erbjuder idag ett mycket brett program baserat på hållbara vikportar, gångdörrar m.m. där flexibilitet och möjligheter till kundanpassningar är mycket stor tack vare egen tillverkning och konstruktion här i Smålandsstenar. Stora glaspartier, valfri kulör, möjligheter till hög isolering och en väl anpassad maskindrift... Vi kan med andra ord skapa en helt unik port utifrån de tankar och idéer som du har.

10 år men räkna med livstid
För oss är garantitiden inte det viktiga. Det är viktigare att vi uppfyller vårt löfte – Det håller. Därför kan du räkna med att våra portar kan hålla en hel livstid. Vi vill ändå ge dig en garanti på 10 år för de portar som monterats av oss. 

Bra totalkostnad
Väljer du portar i stål blir din totalkostnad mycket bra, tack vare minimalt service- och underhållsbehov.

Släpp in ljuset!
Genom stålets höga bärighet kan du välja mycket större glaspartier i dina portar än vid val av andra material. 

När hållbarheten blir lönsam
På EAB har vi ett kundlöfte som vi aldrig tummar på – Det håller. Du kan med andra ord lita på att våra produkter håller över tid och att servicen är minimal. Få rörliga delar, mycket hög kvalitet på alla detaljer, infästningar, ytbehandling och mo- tordrift, enkelhet vid montage och möjligheter att själv snabbt kunna åtgärda eventuella skador. Det är lätt att räkna hem EABs portar som en mycket lönsam investering.

Vem är du?
Våra kunder finns inom allt från lager och industri och lantbruk till kundanpassade P-garage, flerfamiljsfastigheter, privatbostäder och offentliga miljöer. Gemensamt för våra kunder är att de ställer tydliga krav på funktion, utseende och hållbarhet. Logo Portplus Green
Läs mer om alla våra portar och de plus du får när du vänder dig till oss


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår