svenska Meny

Nyheter & Referenser

Visste du att...

Maxipacker Red2

Just nu lyfter EABs Maxipacker 60 000 pallar runt om i världen

EAB var först i världen med att lansera en plockrobot för effektiv lagerhantering. Idag, cirka 20 år senare, har vi lanserat vår fjärde version. Vi kan glädjas åt att ha leverat vårt unika system till inte mindre än 800 anläggningar runt om i världen. Och bland våra referenser finns många världsledande varumärken inom segmentet ”Food & Beverage” bland annat.

24/7 på effektivt sätt
Framgången beror på att vårt system på ett effektivt, säkert och ekonomiskt sätt optimerar kundens lagerutrymme, i en frys, kyl eller rumstempererad miljö. 24 timmar om dygnet. 7 dagar i veckan. 

Trust The Original!
Det här är ändå bara steg på vägen framåt. Vi får hela tiden nya projekt och kunder som sett och förstått potentialerna i vårt kunnande och unika Maxipackersystem.
Idag finns det flera liknande produkter på marknaden. EAB har dock det patenterade originalet, mer än 20 års erfarenhet från 800 anläggningar och ca 60 000 lyft per timme!

Trust The Original!


Läs mer om hur du kan använda EABs Maxipacker för dina lagringsbehov


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår