svenska Meny

Nyheter & Referenser

Boxon Pak AB

Boxonpak 700X500

EAB har fått förtroendet att leverera och montera samtliga pallställage till Boxon i Helsingborg

Boxon är ett företag i Helsingborg som levererar förpacknings- och maskinlösningar i Norden.
Boxon erbjuder heltäckande förpackningslösningar som inkluderar förpackningar, märkning, maskiner, service och andra relaterade tjänster. Deras tjänster omfattar hela projekteringsprocessen, från behovsanalys till färdig lösning och lagerhållning.
Boxon Pak omsätter ca 1 mdr och servar ca 8 000 kunder från vitt skilda branscher.

Förutom i Norden finns Boxon också sedan 2011 i Shanghai där de servar även den kinesiska marknaden. Med bas i Tyskland arbetar man även med bulkförpackningar (i dagligt tal kallat Big bags) vilket man marknadsför och säljer i hela Europa, samt genom deras kontor i Shanghai.

Efter att under flera år haft ett antal externa lager i södra Sverige har Boxon haft som mål att samlokalisera och effektivisera lagerhanteringen för södra Sverige och Danmark. För att lösa dessa ökade lagringsbehoven uppfördes under 2013 en lagertillbyggnad på 10 000 kvm med en takhöjd på 12 meter på befintlig tomt.

EAB har fått förtroendet att leverera och montera samtliga pallställage.
Ställaget är försett med kraftiga stolpskydd och påkörningsskydd, samt speciella genomskjutningsskydd för att säkerställa de frimått mellan gods som sprinkleranläggningen kräver.
EAB har även levererat räcken med integrerade skydd samt kundanpassade skyltar för uppmärkning o.s.v.

Läs mer om hur du kan använda EABs Pallställ för dina lagringsbehov


Få vårt nyhetsbrev

Fyll i nedanstående uppgifter om du önskar börja din prenumeration av EABs nyhetsbrev.

Välj prenumeration

Filmen om oss

Låt oss kontakta dig

Vi använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Om du fortsätter att navigera accepterar du dessa cookies. Läs mer Jag förstår