Nederlands Meny

Nieuws & Referenties

Nu siktar vi mot guld!

Siktar Mot Guld 2

Från och med juni 2013 kallas Elitserien i hockey för SHL (Svenska Hockey Ligan). HV71 är ett av de lag som det gått mycket bra för de senaste åren. För EABs del känns det extra roligt att kunna sponsra ett närliggande Jönköpingslag på elitnivå. Det är nu 3:e säsongen som EAB är Guldpartner till HV71.

EAB mitt i målet
EABs logotyp är placerade på målvaktsskydden – ett ställe som får mycket exponering i media. Målvakter under säsongen 2013/2014 är Gustaf Wesslau och Jonas Gunnarsson.

Hockey är störst
Hockey är den största publiksporten i Sverige, tätt följd av fotbollen, enligt SCB:s statistik.
“Många av våra medarbetare och kunder är hockeyintresserade och därför passar det oss bra att synas och vara partner till ett så fint lag som HV71”, säger Per-Åke Andersson, VD EAB AB.
“Vi tycker det känns bra att lägga sponsring på lokala förmågor. Vi får ju kalla Jönköping som lokalt i förhållande till Smålandsstenar.”

Lördagen den 14 september är det premiär på Hovet mot AIK. Första hemmamatchen i Kinnarps Arena spelas mot Växjö den 17 september.


Fakta HV71
HV71 (Husqvarna Vätterstad 1971) är en ishockeyklubb hemmahörande i de centrala delarna av Jönköpings kommun i Sverige. Hemmamatcher spelas i Kinnarps Arena.
HV71 har tagit 4 SM-Guld och utmärkts sig för sin starka ungdomssatsning. Klubben är nu Europas hockeycentrum inom ungdomshockey.


Get EAB Newsletter yf

Fill in the information below if you wish to start your subscription by EAB Newsletter.

EAB - The movie

Let us contact you!

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat met navigeren, accepteert u deze cookies. Lees meer Ik begrijp het